http://thasekanomagirisa.blogspot.gr/

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Η επιτυχία ενός κέικ!

Σήμερα μοιράζομαι μαζί σου μικρά μυστικά για ένα επιτυχημένο κέικ!
Μπορεί να είναι απλό και εύκολο....κρύβει όμως παγίδες!
Μη μασάς...θα στα πω όλα! ;)






Η συνταγή για το Κέικ Σοκό-λαση! Βρίσκεται εδώ!


Καλή επιτυχία!
Μ.Κ.

4 σχόλια:

  1. οταν εχω 4 θεσεις στο φουρνο, σε ποιο "κεντρο" τοποθετω το ταψι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα mimoub04!
    Στο κέντρο της 2ης σκάρας από κάτω!
    Καλά φουρνίσματα και καλή επιτυχία!
    Είμαι εδώ για ότι χρειαστείς! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ΕΧΩ φούρνο με αερα πως ΜΠΟΡΩ να ΨΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ το κέικ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Sophia! Ψήσε το κέικ στους 175 βαθμούς Κελσίου στις αντιστάσεις πάνω κάτω και πάντα στην κάτω σχάρα, για να ψηθεί πρώτα μέσα και μετά από πάνω!!! Καλή επιτυχία! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή