Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Αυγά Τουρσί!!!

Είμαι σίγουρη ότι κάθεσαι πάνω από τα βαμμένα σου αυγά και κλαις...
Να δοκιμάσεις κι αυτή την τεχνική...να δοκιμάσεις και την άλλη...
Άσε τα καλαθάκια από κουμπάρες...φίλες και θειες...
Πόσα μοίρασες...πόσα να φας??? Και τι να τα κάνεις Παναγιά μου!!??!!??!
Σου έχω τη λύση! Αυγά Τουρσί! Ένας υπέροχος μεζές για να αξιοποιηθούν όλα τα βαμμένα
σου αυγά που σου περίσσεψαν μετά τις γιορτές!!! Θα μπορέσεις έτσι, να τα διατηρήσεις για
τουλάχιστον 2 μήνες στο ψυγείο σου!!!
Ότι πρέπει για τα ουζάκια και τα τσιπουράκια που θα ακολουθήσουν από εδώ και μπρος!!!
Ανοίγει κι ο καιρός!!!
Ψήθηκες! Σε βλέπω!!! ;)
Στην κουζίνα ολοταχώς!!!

Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!

https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story










Το μείγμα Βεγκέτα αποτελείται από μπαχαρικά και φρεσκοκομμένα λαχανικά και έχει τις ρίζες του στις χώρες των Βαλκανίων.
Τα συστατικά του όπως η κιτρινόριζα, πιπέρι, καρότο, σέλινο, κρεμμύδι βρίσκονται σε κατάλληλη αναλογία, ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση και να αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.
Κάτι δηλαδή σαν τους κύβους κνορ ή το μείγμα νοστιμιάς της maggi...στο πιο υγιεινό του, χωρίς συντηρητικά! ;)
Την Βεγκέτα μπορείς να την βρεις  σε καταστήματα με μπαχαρικά  και στην λαϊκή, στους αντίστοιχους πάγκους! ;)

2 σχόλια: