Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Σαρδέλες Σαχανάκι!

Ένα απλό, εύκολο και γευστικό πιάτο θα σου παρουσιάσω σήμερα!
Ότι πρέπει για μία ισορροπημένη διατροφή, αφού τον τελευταίο καιρό...
λίγο με τις γιορτές...λίγο με τα κρύα...ξέφυγες!!! ;)
Εάν βρεις και κάποιον να σου καθαρίσει τα ψάρια...
Τότε η συνταγή γίνεται παιχνιδάκι!!! Ε, τράταρε και τον άνθρωπο κάτι!
Τόσο κόπο έκανε!!!

Σου έχω ξαναπεί! Η νοστιμιά κρύβεται στα απλά πράγματα!!!

Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story






2 σχόλια:

  1. Παραλαγη (το κανω 2-3 φορες την εβδομαδα) Κοβουμε 2-3 σκελιδες σκορδο σε λεπτες φετες καθως και μιση καυτερη πιπερια σε φετουλες. τα τσιγαριζουμε σε μετρια φωτια 3-4 λεπτα, Αραδιαζουμε τις σαρδελες (περιπου 15 στο ατομο) ριχνουμε το χυμο απο μισο λεμονι,ξεπλενουμε το λεμονοστιφτη και προσθετουμε το νερο, ριγανη και ψιλοκομενο δεντρολιβανο. σκεπαζουμε το σκευος χαμηλωνουμε κι αλλο τη φωτια, σκεπαζουμε το σκευος και μαγειρευουμε για περιπου 10 περιπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Jimmy! Πολύ νόστιμη παραλλαγή!
      Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!
      Να 'σαι καλά και καλά μαγειρέματα!
      Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή