Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Κέικ Μωσαϊκό!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος πια...
Αλλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο συνεπής γίνεται με όλα!
Τη συνταγή αυτή μου την έστειλε η Γωγώ κάπου μέσα στο καλοκαίρι!
Την προηγούμενη εβδομάδα αξιώθηκα να την δοκιμάσω και ομολογώ πώς εντυπωσιάστηκα!

Με βοηθό τον Λαζαράκο μου και μεταξύ ενθουσιασμού και γκρίνιας το αποτέλεσμα βγήκε εξαιρετικό! (Μη με ρωτήσεις πόσο ενθουσιασμό και πόσο γκρίνια βάλαμε...δεν πρόλαβα να τα μετρήσω!!! χαχαχα Όμως είμαι σίγουρη πώς δεν θα ορίσουν την επιτυχία του δικού σου κέικ!)
Όχι δεν είναι εύκολο να μαγειρεύεις μαζί με ένα 2χρονο...αλλά δεν είναι ακατόρθωτο! Εάν έχεις υπομονή και αντοχή...δοκίμασέ το και θα δεις! Με τον καιρό θα μάθει τους κανόνες και η μαγειρική θα γίνει ένα από τα παιχνίδια σας!!!

Ελπίζω να σου αρέσει γευστικά και εμφανισιακά...όσο άρεσε και σε μας! ;)

Πλέον μπορείς να με ακολουθήσεις και στο instagram:https://www.instagram.com/thasekanomagirissa.gr/

Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!










7 σχόλια:

  1. Καλημέρα κορίτσι μου υπέροχη ιδέα και κάτι διαφορετικό ήθελα να ρωτήσω τα μπισκότα μαλακώνουν μέσα στο κέικ?όταν το τρως δηλαδη πως τα αισθάνεσαι μαλακά η τραγανά? ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Φεβρωνία! Κι εγώ την βρήκα εξαιρετική και διαφορετική ιδέα...γι'αυτό και την δοκίμασα! Τα μπισκότα μαλακώνουν και ενσωματώνονται με την υφή του κέικ! Δεν είναι τραγανά! Καλή επιτυχία! Θα χαρώ πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σου!!!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ Μαράκιθα το δοκιμάσω σύντομα είναι μια ωραία εναλλακτική τώρα που ανοίγουν και τα σχολεία έτσι για εμπλουτισουμε το κολατσιό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου αρέσει πολύ η αμεσότητα με την οποία γράφεις τις συνταγές. Εκανα τη μηλόπιτα και βγήκε εξαιρετική. Μπορούμε όπου γράφει βιτάμ να χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο για να είναι πιο υγιεινό? Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δέσποινα! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η μηλόπιτα και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζω τις συνταγές! Δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω οδηγίες για κάτι που δεν έχω δοκιμάσει! Ούτε τις σωστές αναλογίες του ελαιόλαδου μπορώ να σου δώσω, γιατί δεν είμαι επαγγελματίας! Ωστόσο μπορείς να το δοκιμάσεις και να μας πεις! Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή