tag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post4687531821690495754..comments2024-03-21T12:21:28.262+02:00Comments on Θα σε κάνω Μαγείρισσα!: Μερεν(τ)όστιμο!Maria Kalegiorgihttp://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-66348271669290542072018-01-22T21:03:03.250+02:002018-01-22T21:03:03.250+02:00Να σαι καλά Γιάννη! ;)Να σαι καλά Γιάννη! ;)Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-28111319797668759772018-01-22T19:24:32.159+02:002018-01-22T19:24:32.159+02:00Καλησπέρααααααααααα! τόσο εύκολο που φαίνεται! μπρ...Καλησπέρααααααααααα! τόσο εύκολο που φαίνεται! μπράβο !!!!!!ΓΙΑΝΝΗΣhttps://www.blogger.com/profile/09377703509600199631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-59774844072201893372018-01-22T19:21:16.780+02:002018-01-22T19:21:16.780+02:00Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.ΓΙΑΝΝΗΣhttps://www.blogger.com/profile/09377703509600199631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-7945259071397054882015-12-02T07:11:30.472+02:002015-12-02T07:11:30.472+02:00Καλημέρα!
Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!
Δ...Καλημέρα!<br />Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!<br />Δεν το έχω κάνει σε τόσο μεγάλη ποσότητα!<br />Με επιφύλαξη θα σου πω λοιπόν, ότι σίγουρα θέλεις την τριπλή ποσότητα!!!<br />Κάνε την τριπλή, άδειασέ την στο ταψί σου και εάν σου φαίνεται λίγη ή δεν καλύπτει τουλάχιστον 1 δάχτυλο όλη την επιφάνεια...κάνε άλλη μία δόση και πρόσθεσέ την στο ταψί! Βλέποντας και κάνοντας δηλαδή! Άρα θα έχεις κάνει συνολοκά 4 δόσεις σε μία!!! ;) Καλή επιτυχία!!!Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-84474606200535916612015-12-01T22:32:40.265+02:002015-12-01T22:32:40.265+02:00Καταρχήν το δοκίμασα και είναι Μερεντοπεντανόστημο...Καταρχήν το δοκίμασα και είναι Μερεντοπεντανόστημο!!! Ήθελα να σε ρωτήσω για ένα ολόκληρο ταψί κουζίνας (42cm x 32cm) τι υλικά να βάλω?Άγνωστοςhttps://www.blogger.com/profile/04427775320371709495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-23393786956018253562015-07-25T15:37:29.770+03:002015-07-25T15:37:29.770+03:00ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!! ΒΑΣΩhttps://www.blogger.com/profile/03272799546465239613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-23563358533973811202015-07-25T15:36:57.019+03:002015-07-25T15:36:57.019+03:00ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!! ΒΑΣΩhttps://www.blogger.com/profile/03272799546465239613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-52872617530140129822015-07-12T08:33:25.293+03:002015-07-12T08:33:25.293+03:00Καλημέρα!
Θα σε γελάσω και δε το θέλω!
Σίγουρα πάν...Καλημέρα!<br />Θα σε γελάσω και δε το θέλω!<br />Σίγουρα πάντως πάνω από 10 λεπτάκια!<br />Να έχει πάρει χρώμα!<br />Από μέσα θα είναι ελαφρώς υγρό!<br />Καλή επιτυχία!Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-4887213122149955922015-07-11T23:00:58.638+03:002015-07-11T23:00:58.638+03:00αν ο φουρνος δεν ειναι αεροθερμος ποση ωρα το ψηνο...αν ο φουρνος δεν ειναι αεροθερμος ποση ωρα το ψηνουμε?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-46583096167189371322015-07-11T22:12:32.135+03:002015-07-11T22:12:32.135+03:00Χαίρομαι που σου άρεσε!!!
Καλή επιτυχία!!! ;)Χαίρομαι που σου άρεσε!!!<br />Καλή επιτυχία!!! ;)Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-28919017221837313852015-07-11T21:55:43.531+03:002015-07-11T21:55:43.531+03:00ωραιο και ευκολο ωραιο και ευκολο Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-27760631004047168652015-07-11T19:14:15.193+03:002015-07-11T19:14:15.193+03:00Μπεζ φαίνεται η φωτογραφία που δείχνεις το βουτυρω...Μπεζ φαίνεται η φωτογραφία που δείχνεις το βουτυρωμένο πυρέξ..... χαχαχαχαχαχαχα....καλό!!!!!!!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02467202489079734594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-16487268455041251832015-06-30T10:58:08.281+03:002015-06-30T10:58:08.281+03:00Kαλημέρα.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον προβληματι...Kαλημέρα.<br />Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και το σκοπό του σχολίου σου.<br />Δεν έχω επαγγελματία φωτογράφο για τις φωτογραφίες.<br />Τις φωτογραφίες τις τραβάω μόνη μου, καθώς φτιάχνω το γλυκό.<br />Είναι λογικό να υπάρχει κάποια διαφορά στο φωτισμό.<br />Ναι το γλυκό είναι ανοιχτό καφέ στην αρχή και καθώς ψήνεται γίνεται πιο σκούρο.<br />Ελπίζω να σε κάλυψα. Να σαι καλά και καλή συνέχεια.Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-54028512532889096452015-06-30T00:59:46.061+03:002015-06-30T00:59:46.061+03:00Στην αρχική φωτό δηλαδή στο έτοιμο γλυκό,η κρέμα έ...Στην αρχική φωτό δηλαδή στο έτοιμο γλυκό,η κρέμα έχει χρώμα μπεζ. Στις αναλυτικές, το χρώμα γίνεται καφέ ..Πως έγινε το μπεζ;;;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-88046458706797308182015-06-29T19:01:30.252+03:002015-06-29T19:01:30.252+03:00Καλησπέρα!
Γίνεται και σε ταψάκι!
Μικρό να είναι!!...Καλησπέρα!<br />Γίνεται και σε ταψάκι!<br />Μικρό να είναι!!! Καλή επιτυχία!!! ;)Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-49554124099420448852015-06-29T18:52:24.043+03:002015-06-29T18:52:24.043+03:00Καλησπέρα! θελει οπωσδηποτε πυρεξ? σε ταψι δε γινε...Καλησπέρα! θελει οπωσδηποτε πυρεξ? σε ταψι δε γινεται?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-34196322218441177232015-06-27T14:47:16.661+03:002015-06-27T14:47:16.661+03:00Καλησπέρα!
Το πιρέξ μου είναι μικρό!!!
Από άκρη σε...Καλησπέρα!<br />Το πιρέξ μου είναι μικρό!!!<br />Από άκρη σε άκρη είναι 30cm!<br />Καλή επιτυχία!!!Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-19747933557082341892015-06-26T14:35:15.546+03:002015-06-26T14:35:15.546+03:00το ταψακι ειναι ενα πυρεξ μεσαιο μεγεθους ?το ταψακι ειναι ενα πυρεξ μεσαιο μεγεθους ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-17315776106962254982015-06-25T12:42:33.956+03:002015-06-25T12:42:33.956+03:00Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!!
Θα περιμένω εντυπώσ...Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!!<br />Θα περιμένω εντυπώσεις!!!<br />Καλή επιτυχία! ;)Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-59558501626578675982015-06-25T12:28:40.700+03:002015-06-25T12:28:40.700+03:00Ε, καλά...! Δεν υπάρχει αυτό το γλυκακι αστραπή! Κ...Ε, καλά...! Δεν υπάρχει αυτό το γλυκακι αστραπή! Και με μια μπαλιτσα παγωτό...γιαμ! Έχει πλάκα κι εκεί που γραφείς για το δάχτυλο στο στόμα όταν προσθέτεις τη Μερέντα!! Χα,χα!! Ποιος δεν το κάνει;!;! Αποθηκεύεται στα προσεχώς ή συνταγή σου! Ευχαριστώ!<br />Μαρία.Anonymousnoreply@blogger.com