tag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post4834375135115605678..comments2024-03-21T12:21:28.262+02:00Comments on Θα σε κάνω Μαγείρισσα!: Σοκο-τρίλιζα!!!Maria Kalegiorgihttp://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-9904045611711306982015-08-11T09:15:59.360+03:002015-08-11T09:15:59.360+03:00Καλημέρα!
Τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα!!!!!!!!...Καλημέρα!<br />Τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα!!!!!!!!!<br />Είναι μια παραδοσιακή συνταγή που έχει περάσει από γενιά σε γενιά<br />και πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!!!!!<br />Άλλαξε την μάρκα της κουβερτούρας που χρησιμοποιείς!<br />Δεν έχει νόημα να διαλύσεις την βανίλια και να την ενώσεις με τη σοκολάτα!<br />Η νοστιμιά κρύβεται όταν θα δαγκώσεις το σοκολατάκι και θα γευτείς τη βανίλια! Μπορείς εναλλακτικά να τα δοκιμάσεις με σοκολάτα γάλακτος!Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-21728282215165525822015-08-11T01:18:12.669+03:002015-08-11T01:18:12.669+03:00AN ANAKATEPSOUME KAI THN VANNILIA MAZY ME TH KOYVE...AN ANAKATEPSOUME KAI THN VANNILIA MAZY ME TH KOYVERTOYRA GINETAI? GIATI H SOKOLATA EINAI POLY SKLHRH KAI TO SOKOLATAKI SPAEI DONTIA, ESTW ME KREMA GALAKTOS AN GINETAI.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-35955749461806288862015-08-08T08:36:49.046+03:002015-08-08T08:36:49.046+03:00Σας ευχαριστώ για την συμβουλή.
Θα το δοκιμάσω.
Να...Σας ευχαριστώ για την συμβουλή.<br />Θα το δοκιμάσω.<br />Να είστε καλά!<br />Καλή συνέχεια!Maria Kalegiorgihttps://www.blogger.com/profile/03213071585217526469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5184306527184518748.post-90453194128564767362015-08-08T07:27:15.894+03:002015-08-08T07:27:15.894+03:00ωραία η συνταγή σου, το μάτι όμως δεν χόρτασε. Για...ωραία η συνταγή σου, το μάτι όμως δεν χόρτασε. Γιατι όπως είναι γνωστό, στα πιάτα πρέπει να τρώνε και τα μάτια μαζι. Θα μου επιτρέψεις να σου πω ένα κολπάκι για να βελτιώσεις την εμφάνιση. Αφού γεμίσεις τις φόρμες με σοκολάτα περνάς με την σπάτουλα ή την ράχη του μαχαιριού από πάνω και πέρνεις την σοκολάτα που εξέχει από την φόρμα. Οταν ξεφορμάρεις ο πάτοσ θα είναι ίσιος, θα έχεις σοκολατάκια σαν τα έτοιμα.Anonymousnoreply@blogger.com