Όταν ψάχνεις απεγνωσμένα κάτι να βρεις να πεις!!!
Ετικέτες
- Βίντεο
- Γαρνιτούρες-Συνοδευτικά
- Για Παιδιά
- Γλυκά
- Εβδομαδιαία Μενού
- Είπαν...Γράψαν...για μένα
- Ζυμαρικά
- Ζύμες
- Θαλασσινά
- Κέικ
- Κυρίως Πιάτα
- Μπισκότα-Κουλουράκια
- Μυστικά
- Νηστίσιμα Γλυκά
- Νηστίσιμα Φαγητά
- Οι μαγείρισσές μου εν δράσει!
- Ορεκτικά
- Πάρτι-Γενέθλια-Εκδηλώσεις
- Πίτες
- Ποτά-Ροφήματα
- Σαλάτες
- Σούπες
- Τάπερινγκ
- Το ημερολόγιο μιας μαγείρισσας
- Ψωμί
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στο "Κάτι Ξαναψήνεται" στις 17:00 στον ΣΚΑΪ!
Μη χάσεις τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας του
"Κάτι Ξαναψήνεται", στις 17:00 στον ΣΚΑΪ!
Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, έβαλα όλη μου τη διάθεση και το ομορφότερο χαμόγελο, για να υποδεχτώ τους καλεσμένους μου!
Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, έβαλα όλη μου τη διάθεση και το ομορφότερο χαμόγελο, για να υποδεχτώ τους καλεσμένους μου!
Κατά πόσο εκτίμησαν οι συμπαίκτες μου την φιλοξενία μου...
Θα το μάθουμε τη Δευτέρα!
Μείνετε συντονισμένοι και πάρτε μία γεύση από το τρέιλερ:
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
Χαλβάς σιμιγδαλένιος!
Καλημέρα!
Μια γλυκιά εβδομάδα να έχουμε!
Σήμερα θα φτιάξουμε ένα από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά!
Χαλβά Σιμιγδαλένιο!
Απλά! Απλούστατα!
Δες το βίντεο, εδώ:
-1 πλάκα βιτάμ
-2 φλιτζάνια του τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό
-3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
-4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
-λίγη κανέλα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Βάλε σε ένα βαθύ τηγάνι ή μία κατσαρόλα, την πλάκα του βιτάμ να λιώσει.
Παράλληλα σε ένα μπολ βάλε το νερό με τη ζάχαρη και ανακάτεψε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη εντελώς.
Μόλις λιώσει το βιτάμ, ρίξε το σιμιγδάλι και ανακάτευε.
Άσε το σιμιγδάλι να καβουρδιστεί και να πάρει ένα χρυσοκαφέ χρώμα.
Μόλις καβουρδιστεί καλά, τράβα την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίξε με προσοχή το νερό με τη ζάχαρη.
Ανακάτεψε καλά.
Βάλτο πίσω στη φωτιά και συνέχισε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει.
Πρόσθεσε 2 ξυλάκια κανέλας.
Ανακάτευε κυκλικά κι όταν αρχίσει να πήζει, ανακάτευε σταυρωτά.
Μόλις ο χαλβάς αρχίσει να ξεκολλά από τον πάτο της κατσαρόλας, τράβα τον από τη φωτιά. Κάνε ένα τελευταίο καλό ανακάτεμα και κλείσε το καπάκι.
Άστον 5 με 10 λεπτά να σφίξει και σέρβιρε!
Πασπάλισε με κανέλα!
Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή μπορείς να την βρεις και βήμα-βήμα με φωτογραφίες, εδώ:https://www.thasekanomagirisa.gr/2014/10/blog-post_19.html
Πλέον μπορείς να με ακολουθήσεις και στο instagram:https://www.instagram.com/thasekanomagirissa.gr/
Μπορείς να δεις τα βιντεάκια μου με απλές-απλούστατες συνταγές στο youtube:https://www.youtube.com/channel/UC8PiPOxSMc0HRrSynRoUAEw/videos
Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)