http://thasekanomagirisa.blogspot.gr/

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Ωραίο! (γλυκό του 10λεπτου)

Μια γλυκιά καλημέρα!
Βροχερή για την Θεσσαλονίκη αλλά γλυκιά!!!
Και πώς να μην είναι άλλωστε με τέτοιο γλυκό!!!
Αυτά είναι!
Να έρχονται η μαμά και ο μπαμπάς να σε δουν...
με συνταγή και αγορασμένα τα υλικά!!!
Οικογενειακή υπόθεση παιδί μου το μπλογκ!!!

Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!







16 σχόλια:

  1. ένα πολύ εύκολο γλυκό και πολύ πολύ νόστιμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Νίκη μου! Πήρα και την φωτογραφία με το δικό σου αποτέλεσμα που μου έστειλες!!! Γεια στα χέρια σου κορίτσι μου! Μπράβο!!! Καταπληκτική! Με έκανες πολύ χαρούμενη!!! Συνέχισε έτσι!!! Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την υποστήριξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. niki ...maria ..σας ευχαριστω ειναι φανταστικο το γλυκακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά!!!
      Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!!
      Καλοφάγωτο!!!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα. Μπορώ να βάλω φυτική σαντιγί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα :)
      Εάν και για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω δοκιμάσει με φυτική σαντιγύ...
      νομίζω πως ναι...μπορείς. Απλά θα πρέπει να σφίξει καλά γιατί υπάρχει
      περίπτωση να μη σου "σταθεί"!
      Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή
    2. καλησπερα σας!! θελω να ρωτησω αντι για μπεζεδες μπορω να βαλω κατι αλλο?? ευχαριστω!

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα!!!
      Όπως έγραψα και πιο κάτω στον νάνο...
      Και να μην βάλεις μπεζέδες δεν πειράζει!
      Δεν είναι βασικό υλικό ;)
      Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή
  5. πολυ ομορφο γλυκο εναλακτηκη αν δεν εχουμε μπεζεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!!!
      Και να μην βάλεις μπεζέδες δεν πειράζει!
      Δεν είναι βασικό υλικό ;)
      Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή
  6. Καλημερα φαινεται πολυ ωραιο γλυκο θα το φτιαξω σημερα κιολας. Αλλα εχω μια απορια οι μπεζεδες τι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χριστίνα και καλή επιτυχία! :)
      Μπεζέδες λέμε, στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, τις μαρέγκες...
      Ασπράδια αυγών χτυπημένα με ζάχαρη και ψημένα στον φούρνο...
      Φαίνονται ξεκάθαρα στην φωτογραφία στο βήμα 6 ;)

      Διαγραφή
  7. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ;ΕΝΝΟΩ ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Θα μπορούσες να προσθέσεις μερικές κουταλιές μερέντα ή νουτέλα!
      Καλή επιτυχία!!! ;)

      Διαγραφή
  8. Σιγουρα σφιγγει κ στεκεται για να κοπει με μαχαιρι? Βασικα, αυτη ειναι η βασικη συνταγη για σπιτικο παγωτο, ναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Αφροδίτη.
      Φυσικά και σφίγγει...δε θα παρουσίαζα κάτι το οποίο δε θα ήταν πετυχημένο!
      Όλες τις συνταγές τις φτιάχνω στην κουζίνα μου, τις βγάζω φωτογραφία και στις παρουσιάζω βήμα-βήμα αναλυτικά...
      Μπορεί να σερβιριστεί και σαν τούρτα παγωτό.
      Καλή επιτυχία.

      Διαγραφή