Καλημέρα,καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!
Τι σου 'χω εγώ βρε?! Τι σου 'χω!?
Υπέροχη, αφράτη, λαχταριστή ζύμη για καταπληκτικά τυροπιτάκια!!!
Αξίζει ο κόπος!!! Στο εγγυώμαι!!! ;)
Πλέον μπορείς να με ακολουθήσεις και στο instagram:
https://www.instagram.com/thasekanomagirissa.gr/
Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!
Τι σου 'χω εγώ βρε?! Τι σου 'χω!?
Υπέροχη, αφράτη, λαχταριστή ζύμη για καταπληκτικά τυροπιτάκια!!!
Αξίζει ο κόπος!!! Στο εγγυώμαι!!! ;)
Πλέον μπορείς να με ακολουθήσεις και στο instagram:
https://www.instagram.com/thasekanomagirissa.gr/
Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!
ευχαριστώ για την συνταγή
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα είστε καλά! Καλή επιτυχία!
ΔιαγραφήΚαλή σου μέρα. Μ' αρέσουν οι συνταγές σου, αλλά και ο τρόπος που δίνεις τις οδηγίες. Μπράβο σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα!!! Πολύ χαίρομαι!!! Ευχαριστώ θερμά!!!
ΔιαγραφήΜόλις τα έφτιαξα, φανταστική ζύμη!!!!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ χαίρομαι!!! Γεια στα χέρια σας!!! Μπράβο!!! Καλοφάγωτα!!!
ΔιαγραφήΑφράτα και πολύ ωραία φαίνονται, θα τα προσπαθήσω και επανέρχομαι....
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή επιτυχία!!!
ΔιαγραφήΚαλησπέρα σας η ζύμη αυτή γίνεται σαν σφολιάτα η κουρού;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα σας και καλή Χρονιά με υγεία!
ΔιαγραφήΌχι, αυτή η ζύμη δεν είναι ούτε σαν σφολιάτα, ούτε σαν κουρού!
Είναι ψωμένια!
Για ζύμη σφολιάτα, θα βρείτε συνταγή εδώ:
https://www.thasekanomagirisa.gr/2014/11/blog-post_10.html
Και ζύμη κουρού, εδώ:
https://www.thasekanomagirisa.gr/2016/10/blog-post.html
Καλή επιτυχία!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρακαλώ!
ΔιαγραφήΜπορώ να βάλω ελαιόλαδο αντί για σπορελαιο;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα σας.
ΔιαγραφήΜπορείτε, απλά δε θα βγουν τόσο αφράτα!
Οι ζύμες με ελαιόλαδο "σφίγγουν" λίγο περισσότερο.
Καλή επιτυχία!
Ευχαριστούμε θερμά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα είστε καλά!
ΔιαγραφήΚαλή επιτυχία!