Μια γλυκιά καλημέρα!
Άλλη μία υπέροχη συνταγή για κέικ θα διεκδικήσει μία θέση στην καρδιά σου!
Θα μοσχοβολήσει το σπίτι!!! Στο υπόσχομαι!!! ;)
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Άλλη μία υπέροχη συνταγή για κέικ θα διεκδικήσει μία θέση στην καρδιά σου!
Θα μοσχοβολήσει το σπίτι!!! Στο υπόσχομαι!!! ;)
Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ινδοκάρυδο με κάτι άλλο? γιατί έχω αλλεργία..
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Μαρία :)
ΔιαγραφήΜπορείς να μην βάλεις καθόλου το ινδοκάρυδο, αφού έχεις αλεργία!
Δεν θα αλλάξει κάτι στη σύσταση του κέικ!
Απλά θα έχει άλλη γεύση!
Καλή επιτυχία!!!
Κι αν δεν έχεις φούρνο με αέρα κι έχεις το φοιτητικό φουρνάκι???Γίνεται η θέλει αέρα??Αυτό έχει μόνο αντιστάσεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα! Κάτι θα κάνουμε και στο φοιτητικό φουρνάκι!!!
ΔιαγραφήΜην στεναχωριέσαι! ;) Θα το ψήσεις μισή ωρίτσα περίπου μέχρι να ροδίσει στους 180οC και άλλη μισή ώρα στους 160οC!
Καλή επιτυχία!
Δεν μπορούμε να το ψήσουμε με λάδι μόνο με βιταμ μπορούμε..?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα! :)
ΔιαγραφήΔεν έχω δοκιμάσει ποτέ να λαδώσω την φόρμα του κέικ!!!
Ούτε το έχω δει!!! Ούτε το έχω ξανακούσει!!!
Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω να σου πω!
Εάν θέλεις να το τολμήσεις, κάντο με δική σου ευθύνη!
Μη σε πάρω και στο λαιμό μου!
Καλή συνέχεια!!!
Το ποτήρι του νερού που χρησιμοποιείτε, πόσα ml είναι???
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ
Καλησπέρα! :)
ΔιαγραφήΣτην μαγειρική-ζαχαροπλαστική όταν λέμε ποτήρι νερού, εννοούμε αυτό των 250ml, ένα φυσιολογικό δηλαδή ποτήρι ;)
Ρίξε μία ματιά και σε αυτό το άρθρο!
Θα σε βοηθήσει πολύ στις μετρήσεις!
http://www.sintagesgiaantres.gr/symvoules/odigos-anagnosis-sintagon
Καλή επιτυχία!
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση
ΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΔιαγραφήΝα σαι καλά!
Καλή συνέχεια!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΥΜΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΙΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΥΧΩΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ !!!ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΝΗΣΤΗΣΙΜΗ ΚΑΛΟ ΒΟΥΤΗΡΩΜΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΣΑΜΑ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Δέσποινα!
ΔιαγραφήΠολύ σωστά τα λες...αλλά κάποιοι δεν συμπαθούν το βιτάμ και γενικά τις μαργαρίνες...ίσως γι'αυτό ρωτάει!
Εγώ μόνο "βουτυρώνω" την φόρμα! Ποτέ δεν την πασπαλίζω και με αλεύρι! Και βγαίνει μια χαρά!
Βέβαια παίζει σημαντικό ρόλο και η ποιότητα της φόρμας!!!
Παλιότερες φόρμες της γιαγιάκας μου που φτιάχνονταν από άλλα υλικά, χρειάζονται και αλεύρωμα!
Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να γράψεις αυτές τις γραμμές! Καλή συνέχεια!
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση
ΔιαγραφήΝα σαι καλά!
ΔιαγραφήΚαλή επιτυχία!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ !!!!!!!!!!ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ !!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ !!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΕΥΡΩΝΩ Η ' ΚΑΚΑΩΝΩ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΑΔΗΜΕΝΟ !!!!!ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ «ΤΑΡΑΧΗ »ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΔιαγραφήΚαλησπέρα Δέσποινα! Γεια στα χέρια σου!
ΔιαγραφήΜπράβο κοπέλα μου πολύ χαίρομαι!!!
Να σαι καλά!!!
Θα περιμένω με χαρά τις φωτογραφίες σου, όταν καταφέρεις να βγάλεις!!! Σου εύχομαι μια γλυκιά συνέχεια!!! Σε ευχαριστώ για το μνμ σου!!!
Καλημερα εγω βαζω λαδι και ειναι τελειο το κεικ.Στην αγορα υπαρχουν σπρει τα οποια ειναι σαν λαδι.Οσο για το κεικ σας ειναι τελειο και ευκολο!!!
ΔιαγραφήΚαλησπέρα Ευαγγελία!!! Σε ευχαριστούμε για την πρόταση!!! ;)
ΔιαγραφήΧαίρομαι που δοκίμασες την συνταγή και σου άρεσε!!!
Καλή συνέχεια και καλά μαγειρέματα!!!
Τέλειο το κέικ!!Δεν έχω λόγια Μαρία, έγινε φοβερό και από εμφάνιση και από γεύση!Τρεις φορές το φτιάξαμε μέχρι τώρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ χαίρομαι Penny που σας άρεσε τόσο πολύ το κέικ!!!
ΔιαγραφήΓεια στα χέρια σου!!! Μπράβο!!!
Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου!!!
Πόση ώρα ψήσιμο χρειάζεται στον αέρα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΔιαγραφήΣυνήθως αποφεύγω να δίνω χρόνους ψησίματος γιατί φούρνος με φούρνο έχει διαφορά!
Μόλις πάρει ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα...κάνε το κόλπο με το μαχαίρι!!! Βήμα 13! Κανόνας για όλα τα κέικ!
Σε περίπτωση που δεν είναι ψημένο από μέσα...χαμήλωσε λίγο τον φούρνο και άστο...Δοκίμασε μετά από 10 λεπτά να δεις εάν ψήθηκε!
Καλή επιτυχία!