Αυτό είναι το γλυκό αστραπή!!!
Γλυκό για την υπογλυκαιμία!!!
Το είδα, το δοκίμασα στο δείχνω!!!
Θα πάθεις...έρωτα! Μερεντοέρωτα!!! ;)
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Γλυκό για την υπογλυκαιμία!!!
Το είδα, το δοκίμασα στο δείχνω!!!
Θα πάθεις...έρωτα! Μερεντοέρωτα!!! ;)
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Ε, καλά...! Δεν υπάρχει αυτό το γλυκακι αστραπή! Και με μια μπαλιτσα παγωτό...γιαμ! Έχει πλάκα κι εκεί που γραφείς για το δάχτυλο στο στόμα όταν προσθέτεις τη Μερέντα!! Χα,χα!! Ποιος δεν το κάνει;!;! Αποθηκεύεται στα προσεχώς ή συνταγή σου! Ευχαριστώ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαρία.
Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!!
ΔιαγραφήΘα περιμένω εντυπώσεις!!!
Καλή επιτυχία! ;)
το ταψακι ειναι ενα πυρεξ μεσαιο μεγεθους ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα!
ΔιαγραφήΤο πιρέξ μου είναι μικρό!!!
Από άκρη σε άκρη είναι 30cm!
Καλή επιτυχία!!!
Καλησπέρα! θελει οπωσδηποτε πυρεξ? σε ταψι δε γινεται?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα!
ΔιαγραφήΓίνεται και σε ταψάκι!
Μικρό να είναι!!! Καλή επιτυχία!!! ;)
Στην αρχική φωτό δηλαδή στο έτοιμο γλυκό,η κρέμα έχει χρώμα μπεζ. Στις αναλυτικές, το χρώμα γίνεται καφέ ..Πως έγινε το μπεζ;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήKαλημέρα.
ΔιαγραφήΕιλικρινά δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και το σκοπό του σχολίου σου.
Δεν έχω επαγγελματία φωτογράφο για τις φωτογραφίες.
Τις φωτογραφίες τις τραβάω μόνη μου, καθώς φτιάχνω το γλυκό.
Είναι λογικό να υπάρχει κάποια διαφορά στο φωτισμό.
Ναι το γλυκό είναι ανοιχτό καφέ στην αρχή και καθώς ψήνεται γίνεται πιο σκούρο.
Ελπίζω να σε κάλυψα. Να σαι καλά και καλή συνέχεια.
Μπεζ φαίνεται η φωτογραφία που δείχνεις το βουτυρωμένο πυρέξ..... χαχαχαχαχαχαχα....καλό!!!!!!!
Διαγραφήωραιο και ευκολο
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαίρομαι που σου άρεσε!!!
ΔιαγραφήΚαλή επιτυχία!!! ;)
αν ο φουρνος δεν ειναι αεροθερμος ποση ωρα το ψηνουμε?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΔιαγραφήΘα σε γελάσω και δε το θέλω!
Σίγουρα πάντως πάνω από 10 λεπτάκια!
Να έχει πάρει χρώμα!
Από μέσα θα είναι ελαφρώς υγρό!
Καλή επιτυχία!
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταρχήν το δοκίμασα και είναι Μερεντοπεντανόστημο!!! Ήθελα να σε ρωτήσω για ένα ολόκληρο ταψί κουζίνας (42cm x 32cm) τι υλικά να βάλω?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!
Δεν το έχω κάνει σε τόσο μεγάλη ποσότητα!
Με επιφύλαξη θα σου πω λοιπόν, ότι σίγουρα θέλεις την τριπλή ποσότητα!!!
Κάνε την τριπλή, άδειασέ την στο ταψί σου και εάν σου φαίνεται λίγη ή δεν καλύπτει τουλάχιστον 1 δάχτυλο όλη την επιφάνεια...κάνε άλλη μία δόση και πρόσθεσέ την στο ταψί! Βλέποντας και κάνοντας δηλαδή! Άρα θα έχεις κάνει συνολοκά 4 δόσεις σε μία!!! ;) Καλή επιτυχία!!!
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρααααααααααα! τόσο εύκολο που φαίνεται! μπράβο !!!!!!
ΔιαγραφήΝα σαι καλά Γιάννη! ;)
Διαγραφή