http://thasekanomagirisa.blogspot.gr/

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Κέικ...Λεμόνι-Κουβερτούρα!

Δεν τον είχα δοκιμάσει ποτέ αυτόν τον συνδυασμό...
και απορώ πώς δεν το είχα σκεφτεί πιο μπροστά!!!!
Άξιζε ο πειραματισμός! Πεντανόστιμο το αποτέλεσμα!
Ξέφυγε από τα κλασικά κέικ και δοκίμασέ το! ;)
Είναι γιάμι!!!


Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!

https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story












6 σχόλια:

  1. Αντί για κουβερτούρα μπορώ να βάλω κακάο στο υπόλοιπο μείγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ...αυτή κάνει την διαφορά! ;)
      Ναι μπορείς...μια κούπα κακάο
      Καλή επιτυχία

      Διαγραφή
  2. Αρης Σεραλίδης10 Μαρτίου 2017 - 8:57 μ.μ.

    Για πόση ώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Άρη :)
      Αποφεύγω να δίνω χρόνους ψησίματος, γιατί φούρνο με φούρνο έχει διαφορά...
      Όταν το κέικ ροδίσει...Άνοιξε ελάχιστα τον φούρνο σου και κάνε το τεστ με το μαχαίρι...
      Βήμα 18 & 19!
      Εάν δεν βγει καθαρή η λάμα του μαχαιριού...χαμήλωσε τον φούρνο σου στους 160οC και τσέκαρε μετά από 10 με 15 λεπτά!
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  3. Αρης Σεραλίδης14 Μαρτίου 2017 - 9:52 π.μ.

    Καλημέρα! όπως και νά 'χει το αφήσαμε ενα 10λεπτο διότι το μαχαίρι δέν βγήκε καθαρό και το αποτέλεσμα ήταν απλά Αριστούργημα!!! παρ' όλο που ήταν η πρώτη φορά.............Θ Ε Ι Κ Ο και ώς επιβεβαίωση λάβαμε και συγχαρητήρια και απο συναδέλφους και πάλι γειά στα χέρια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Άρη!!! Πολύ χαίρομαι!!!
      Γεια στα χέρια σου!!! Σε ευχαριστώ πολύ που το μοιράστηκες!!!
      Καλά μαγειρέματα!!!
      Το κολλάει το πήρες!!! ;)

      Διαγραφή