http://thasekanomagirisa.blogspot.gr/

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Λαγάνα!

Συνταγή για Λαγάνα μου ζήτησες...
συνταγή για Λαγάνα σου ετοίμασα!!!
Την έκοψα και την έραψα στις ανάγκες σου!
Να κουραστείς όσο λιγότερο γίνεται! ;)
Τρώγεται ιδανικά ζεστή και τραγανή!!!
Καλή Καθαρά Δευτέρα να έχουμε και ακόμα πιο καλή Σαρακοστή!!!

Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!

https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story











20 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ...ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΓΙΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Βασιλική :)
      1 μέρος ξηρής μαγιάς αντιστοιχεί σε 3 μέρη νωπής (δηλαδή 8γραμ. ξηρής μαγιάς αντιστοιχεί σε 24 γραμ. νωπής)
      Η συνταγή λέει 3 φακελάκια των 8 γραμ.
      Άρα 24 γραμ. ξηρής μαγιάς αντιστοιχεί σε 72 γραμ. νωπής για αυτή τη συνταγή!
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!!

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την υποστήριξη!!! Να περάσουμε υπέροχα!!!
      Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!!
      Χαίρομαι που άρεσε η συνταγή!!! ;)

      Διαγραφή
  3. Την έκανα ακριβώς..και μου βγήκαν τέλειες..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ανθή!
      Πολύ χαίρομαι! Γεια στα χέρια σου κοπέλα μου!
      Μπράβο!!! Και του χρόνου με υγεία!!!
      Να περάσετε υπέροχα! Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχη λαγάνα μπράβο Αν όμως Μαρία μου δεν έχουμε μίξερ? Εχω αλλά όχι για ζύμη τι κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!!! Χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!!!
      Στο χέρι!!! Όπως την ζύμωναν παλιά η γιαγιάδες μας!!!
      Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα, Καλή Καθαρά Δευτέρα και Καλή Σαρακοστή!!!Τι κάνω εάν δεν έχω μίξερ για ζύμες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα :)
      Ότι έκαναν και τα παλιά χρόνια...
      Ζύμωμα στο χέρι!
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  6. Αυτή τη συνταγή έκανα πέρυσι αυτή θα κανω κ φέτος!!!Εύκολη συνταγή με μεγάλη επιτυχία!!!Καλή Σαρακοστή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι Mina!
      Γεια στα χέρια σου!!!
      Καλή Σαρακοστή!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. agapiti Maria..Ta 7 flutzania alevri ekanan tin Zuni mpeton arme.xoropidousa..na tin zumwsw me Ta xeria gia Na mi tin petaxw..telos pantwn xanadokimazw Na tin ftiaxw giati eimai Kai peismatara..toxw afto..kai mou peire mono 5 flutzania..ws eke antexe to dolio to mixer..mporeite Na mou peite giati afti I diafora??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!
      Όταν λέμε φλιτζάνια...εννοούμε φλιτζάνια του τσαγιού και όχι την κούπα του καφέ...Ενδεχομένως να έχεις κάνει λάθος αυτό...Διαφορετικά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο...Πιο ξεκάθαρα τη συνταγή δε θα μπορούσα να την δείξω...Φαίνεται και στις φωτογραφίες το αποτέλεσμα...

      Διαγραφή
  8. efxomai kali sarakosti..kai. thelw Na me kaneis mageirissa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα..Καλη σαρακοστη...
    Να σας ρωτησω...το λαδι της συνταγης δεν ειδα να το βαζετε στην ζυμη..
    ΄Η το λαδι της συνταγης αφορα στο τελος αφου εχει γινει η ζυμη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα...
      Το λάδι μπαίνει στο βήμα 18 και 28...
      Ξαναδές τη συνταγή!!!

      Διαγραφή