http://thasekanomagirisa.blogspot.gr/

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Ροξάκια!

Εσύ που αναρωτιέσαι πώς μπήκε το "καφέ" μέσα στο "άσπρο"....
Ήρθε η ώρα να λύσεις το μυστήριο αυτό!!! ;)
Έλα να σου μάθω να κάνεις τα πιο νόστιμα ροξάκια!

*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!

https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story














8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλή επιτυχία Martha μου!!!
      Θα περιμένω εντυπώσεις!
      Θα χαρώ πολύ να μου στείλεις φωτογραφία με το δικό σου αποτέλεσμα!!!

      Διαγραφή
  2. ποσα γραμμαρια ειναι ενα σακουλακι baking powder?
    εδω που ειμαι δεν το βρισκω σε σακουλακι γι'αυτο ρωταω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κάνω μια ερώτηση.Έχω ακούσει ότι βάζουμε και αλεσμενα καρύδια.Γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Φυσικά και γίνεται! Μπορείς να το δοκιμάσεις! Πριν ρίξεις το κακάο στην ζύμη που θα γίνει το κέντρο του ροξ...Πρόσθεσε μισό φλιτζάνι αλεσμένα καρύδια...Ζύμωσε και μετά πρόσθεσε σιγά-σιγά το κακάο! Εάν τα καρύδια σου φανούν λίγα και θέλεις περισσότερα...μπορείς να προσθέσεις! Είναι θέμα γούστου καθαρά! Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή