Εσύ που αναρωτιέσαι πώς μπήκε το "καφέ" μέσα στο "άσπρο"....
Ήρθε η ώρα να λύσεις το μυστήριο αυτό!!! ;)
Έλα να σου μάθω να κάνεις τα πιο νόστιμα ροξάκια!
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Ήρθε η ώρα να λύσεις το μυστήριο αυτό!!! ;)
Έλα να σου μάθω να κάνεις τα πιο νόστιμα ροξάκια!
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Tha to kano...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή επιτυχία Martha μου!!!
ΔιαγραφήΘα περιμένω εντυπώσεις!
Θα χαρώ πολύ να μου στείλεις φωτογραφία με το δικό σου αποτέλεσμα!!!
ΑΨΟΓΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα σαι καλά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ! :)
ποσα γραμμαρια ειναι ενα σακουλακι baking powder?
ΑπάντησηΔιαγραφήεδω που ειμαι δεν το βρισκω σε σακουλακι γι'αυτο ρωταω
Καλημέρα Γιάννη!
Διαγραφή20 γραμμάρια!
Καλή επιτυχία!
Να κάνω μια ερώτηση.Έχω ακούσει ότι βάζουμε και αλεσμενα καρύδια.Γίνεται;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα! Φυσικά και γίνεται! Μπορείς να το δοκιμάσεις! Πριν ρίξεις το κακάο στην ζύμη που θα γίνει το κέντρο του ροξ...Πρόσθεσε μισό φλιτζάνι αλεσμένα καρύδια...Ζύμωσε και μετά πρόσθεσε σιγά-σιγά το κακάο! Εάν τα καρύδια σου φανούν λίγα και θέλεις περισσότερα...μπορείς να προσθέσεις! Είναι θέμα γούστου καθαρά! Καλή επιτυχία!
Διαγραφή