Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με τα τσουρέκια της Εύης!
Ή τα τσουρέκια με το ζαχαρούχο όπως λένε!
Δεν άντεξα! Μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω αυτήν την συνταγή!
Πείραξα λίγο την αναλογία της ζάχαρης και των μυρωδικών...
και ιδού το αποτέλεσμα!
Οπτικά! Γιατί γευστικά θα το μάθω την Κυριακή!
Εάν θέλεις να φτιάξεις κι εσύ αυτήν την συνταγή...θα σε βοηθήσω βήμα-βήμα!
Καλή επιτυχία!!!
*Την πρωτότυπη συνταγή θα την βρεις εδώ:
https://www.sintagespareas.gr/sintages/tsourekia-tis-eyis-apithana.html
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Ή τα τσουρέκια με το ζαχαρούχο όπως λένε!
Δεν άντεξα! Μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω αυτήν την συνταγή!
Πείραξα λίγο την αναλογία της ζάχαρης και των μυρωδικών...
και ιδού το αποτέλεσμα!
Οπτικά! Γιατί γευστικά θα το μάθω την Κυριακή!
Εάν θέλεις να φτιάξεις κι εσύ αυτήν την συνταγή...θα σε βοηθήσω βήμα-βήμα!
Καλή επιτυχία!!!
*Την πρωτότυπη συνταγή θα την βρεις εδώ:
https://www.sintagespareas.gr/sintages/tsourekia-tis-eyis-apithana.html
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
ειναι υπεροχα, τα εκανε η φιλη μου και θα τα κανω και εγω. απλα δεν εβαλε μπεικιν και παλι φουσκωσαν για τα καλα. μπραβο σου
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή και βοήθησα!!!
Καλή επιτυχία!!!
Σε ευχαριστώ για το μνμ!!!
Να σαι καλά! Καλή συνέχεια!
Να ρωτησω ποση ωρα τα ζυμωνεις? Κι αν η ποσοτητα ειναι μικροτερη (το 1/3 ας πουμε) μειωνεται και ο χρονος ζυμωματος η οχι? Αυτο. Φαινονται απτιστευτα πετυχημενα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Eva!
ΔιαγραφήΘα τα ζυμώσεις μέχρι να πάρουν όλο το αλεύρι και τα υλικά να ενωθούν πολύ καλά!!! Το ζυμάρι θα κολλάει ελαφρώς στα χέρια ;) Δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια 5-10 λεπτά ;) Γιατί παίζει ρόλο και η ταχύτητα και η δύναμη που βάζεις! Καλή επιτυχία!!!
Χιλια ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Το πρωτο φουσκωμα πηγε τελεια! Τωρα περιμενω το 2ο αλλα αφου φουσκωσαν.. Θα το ξανακανουν!Συγχαρητηρια για το μπλογκ σου!
ΔιαγραφήΝα σαι καλά Eva μου!
ΔιαγραφήΧαίρομαι πολύ που σε βοήθησα!!!
Καλή επιτυχία!!!
Γεια στα χέρια σου!!!
Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!!!
Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την προτίμηση της συνταγής απλά όταν αναρτούμε μια συνταγή καλό θα ήταν να βάζουμε και την πηγή! Η συνταγή έχει αναρτηθεί εδώ https://www.sintagespareas.gr/sintages/tsourekia-tis-eyis-apithana.html φιλικά Εύη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Evi :)
ΔιαγραφήΣεβαστή η παρέμβασή σου!
Την συνταγή την πέτυχα πέρσι σε κάποια ομάδα μαγειρικής χωρίς λινκ! Γενικά γινόταν ψιλοχαμός και είπα να την δοκιμάσω!!! Λινκ δεν ήξερα να ανεβάσω, αλλά έκανα την αναφορά μου σε σένα!!! Με χαρά να προσθέσω και το λινκ! Κανένα πρόβλημα! Καλή συνέχεια!!!
παρα πολυ οραια συνταγη .. τα μπαστουνακια ποσο περηπου γραμαρια να ειναι?/////
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα :)
ΔιαγραφήΧαίρομαι που σας άρεσε!
Για να είμαι ειλικρινής, δε τα έχω ζυγίσει...οπότε δεν μπορώ να σας πω! Καλή επιτυχία!