Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Μακαρόνια με Κρέας στο Πήλινο!

Λατρεμένη μου συνταγή!
Ότι πρέπει για ένα γιορτινό τραπέζι!
Εάν δεν έχεις μεγάλο πήλινο...μπορείς να μοιράσεις
τα υλικά σε μικρά!
Με τα ατομικά πήλινα θα γλιτώσεις και τις πηρουνομαχίες στο τραπέζι! ;) 

*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!

https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story













Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! !

Θα περιμένω εντυπώσεις!
Μ.Κ.

*Αχιλλέα σε ευχαριστώ για το όμορφο εξώφυλλο της συνταγής!

10 σχόλια:

  1. Φαίνεται τέλειο! Θα το μαγειρεψω για το επόμενο τραπέζι!! Συγχαρητήρια!
    Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Μεγάλη μου τιμή γι'αυτήν σου την επιλογή και την εμπιστοσύνη!
      Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!
      Σ'ευχαριστώ πολύ!
      Θα περιμένω με χαρά να μάθω εντυπώσεις και να δω το δικό σου αποτέλεσμα!!!

      Διαγραφή
  2. Αντί για γιαούρτι τι άλλο μπορώ να βάλω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Άννα!
    Απλά μη βάλεις γιαούρτι!
    Δε χρειάζεται να το αντικαταστήσεις με κάτι!
    Αν και γευστικά, δένει υπέροχα με τα υπόλοιπα υλικά!
    Καλά μαγειρέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δειχνει νοστιμοτατη η συναταγη!!!να ρωτησω,εγω που δεν εχω χυτρα ποσο λετε να το βρασω πρωτα το κρεας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!!!
      Εξαρτάται κι από την ποιότητα του κρέατος!
      Πάντως μίαμιση ωρίτσα σίγουρα!!!
      Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή
  5. Πω πω πόσο τέλειο φαίνεται και μας τρέχουν τα σάλια αύριο θα πάρει φωτιά η κουζίνα ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή