Το πείραμα πέτυχε!
Οι εντυπώσεις θετικότατες!
Πολύ νόστιμο και εύκολο!!!
Τρώγεται σκέτο...αλλά ο Λάμπρος χωρίς μερέντα δεν μπορεί!!!
Χατίρια δε χαλάω!
Δοκίμασέ το! Θα περιμένω εντυπώσεις! ;)
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΗ ΠΟΛΛΗ!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Βάσω! Χαίρομαι!!!
Διαγραφήεπειδη το εφτιαξα πρωτη φορα ...οταν βγαινει απο το φουρνο μεσα στο κεντρο πως ειναι ...ειναι λιγο νωπο ή κανονικο ψωμι ???
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα!
ΔιαγραφήΌχι είναι λίγο νωπό!!!
Εάν το θέλεις πιο στεγνό, σκέπασε το με αλουμινόχαρτο και ψήστο λίγο ακόμα! Γεια στα χέρια σου!!!
το συγκεκριμενο ψωμακι θελει πολυ παραπανω απο 1 κιλο αλευρι για αυτο οσες το φτιαξετε καλο θα ειναι να εχετε τουλαχιστον 1 κιλο ακομα στο ντουλαπι σας...αυτη η ποσοτητα βγαζει 4 φρατζολιτσες και πριν τις βαλετε για ψησιμο...χαραξτε τες σε φετακια χωρις να κοψετε μεχρι κατω...μολις τις βγαλετε απο το φουρνο αφηστε λιγο να κρυωσουν και μετα κοψτε τις φετες .Μην ξεγελαστειτε αν ακομα και στα 15 λεπτα δοκιμασετε με μαχαιρι αν ειναι ετοιμο...θα βγει καθαρο αλλα μεσα θα ειναι ωμο...ειναι τελειο αν το βουτηξετε σε γαλα...αλλα και με μερεντα !!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!!!
ΔιαγραφήΣε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο και έγραψες αυτές τις γραμμές!!!
Να σαι καλά!!!
Γευστικά είναι υπέροχο!!!
Καλά μαγειρέματα!!!
Και πάλι ευχαριστώ!!!!!!