Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Τηγανητά Χοιρινά Σνίτσελ!

Καιρός και για κάτι "πρόχειρο"! ;)
Χρειάζονται που και που κι αυτά!
Την αντιπάθειά μου στο τηγάνισμα...την γνωρίζεις...
Αλλά είναι και κάποιες φορές που χρειάζεται να κάνουμε και τα χατήρια των υπολοίπων!

Αγαπημένο φαγητό του άντρα μου, που οφείλω να παραδεχτώ ότι το γεύεται σπάνια από τα χεράκια μου...Πολύ σπάνια... ;) χαχαχα

Ευκαιρία λοιπόν, τώρα που με βρήκατε στα καλά μου...να απαθανατίσω και να μοιραστώ την συνταγή βήμα-βήμα!

Υ.Γ. Όχι...τις πατάτες δεν τις τηγάνισα εγώ...
Ε, μην είμαστε και πλεονέκτες!!! ;)
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!

4 σχόλια:

  1. Μαρακι μου χρειαζεται καπου καπου να τους κανουμε τα χατιρια.ετσι για να μην εχουνε να λενε.Χαχα.παρεπιπτοντως και εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου.Να περνατε καλα εκει στην αγαπημενη μου πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα litsa!
      Έτσι-έτσι, όπως τα λες!!!
      Να ΄σαι καλά! Ευχαριστούμε πολύ!!!
      Καλό βράδυ!
      Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα! Μήπως όμως γίνονται και ψητά; Ή θα είναι πολύ σκληρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Evgenia!
      Κι εγώ δεν είμαι φίλη του τηγανητού!
      Αυτή είναι η αλήθεια!
      Αλλά μία στο τόσο...δε χάθηκε κι ο κόσμος!
      Το σνίτσελ σαν κρέας, το προτιμώ τηγανητό, γιατί όπως πολύ σωστά λες, το ψητό είναι κάπως σκληρό!
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή