Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τα τέλεια...Λουκανοπιτάκια!

Αυτή η συνταγή είναι όνειρο!!!
Θα πάθεις πλάκα με τη ζύμη, η οποία ταιριάζει απίστευτα με αλλαντικά και κίτρινα τυριά...
κασέρια, όπως τα λέμε εμείς στη Θεσσαλονίκη! ;) χαχαχα
Η καπνιστή πάπρικα απογειώνει την γεύση και δε χρειάζεται να το φορτώσεις με κέτσαπ ή μουστάρδα!!!
Μη χάνεις λεπτό! Μία δοκιμή θα σε πείσει!!!
Είμαι σίγουρη!!!
Ιδανικά για πάρτι και κολατσιό στο σχολείο!!!

Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!

10 σχόλια:

  1. Καλημερα,πρεπει να τα τυλιξω δεν μπορω να τα κανω οπως τα κανονικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Μπορείς να τα τυλίξεις και όπως τα κανονικά...
      Καλή επιτυχία.

      Διαγραφή
  2. καλησπέρα,
    πάντα αναρωτιόμουν αν τα λουκανικάκια πρέπει να είναι βρασμένα πριν ψηθούν. Επίσης, αν δε βάλω πάπρικα πειράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα :)
      Τα λουκάνικα δε χρειάζεται να είναι βρασμένα!
      Ο χρόνος ψησίματος στο φούρνο μαζί με το ζυμάρι, αρκεί για να ψηθούν καλά!!!
      Η πάπρικα δίνει μία πικάντικη γεύση κι ένα ωραίο χρώμα στο ζυμάρι! Αλλά δεν πειράζει εάν δε θέλεις να την βάλεις ή δεν έχεις! Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Φωτεινή!
      Χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!!!
      Ευχαριστώ για το σχόλιο!

      Διαγραφή
  4. Η εικόνα ειναι πολυ ομορφη, με προδιαθέτει να τα φτιάξω σκεπτόμενη παραλληλα πως θα ειναι εξίσου νόστιμα!!!!
    Ευχαριστω για την συνταγή και την αναλυτική εκτέλεση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως τα διατηρώ για 2-3 μέρες? Ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα :)
      Αφού κρυώσουν καλά...σε τάπερ στο ψυγείο και μετά ζέσταμα στον φούρνο! Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή