Αυτή η συνταγή είναι όνειρο!!!
Θα πάθεις πλάκα με τη ζύμη, η οποία ταιριάζει απίστευτα με αλλαντικά και κίτρινα τυριά...
κασέρια, όπως τα λέμε εμείς στη Θεσσαλονίκη! ;) χαχαχα
Η καπνιστή πάπρικα απογειώνει την γεύση και δε χρειάζεται να το φορτώσεις με κέτσαπ ή μουστάρδα!!!
Μη χάνεις λεπτό! Μία δοκιμή θα σε πείσει!!!
Είμαι σίγουρη!!!
Ιδανικά για πάρτι και κολατσιό στο σχολείο!!!
Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!
Θα πάθεις πλάκα με τη ζύμη, η οποία ταιριάζει απίστευτα με αλλαντικά και κίτρινα τυριά...
κασέρια, όπως τα λέμε εμείς στη Θεσσαλονίκη! ;) χαχαχα
Η καπνιστή πάπρικα απογειώνει την γεύση και δε χρειάζεται να το φορτώσεις με κέτσαπ ή μουστάρδα!!!
Μη χάνεις λεπτό! Μία δοκιμή θα σε πείσει!!!
Είμαι σίγουρη!!!
Ιδανικά για πάρτι και κολατσιό στο σχολείο!!!
Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!
Καλημερα,πρεπει να τα τυλιξω δεν μπορω να τα κανω οπως τα κανονικα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα.
ΔιαγραφήΜπορείς να τα τυλίξεις και όπως τα κανονικά...
Καλή επιτυχία.
καλησπέρα,
ΑπάντησηΔιαγραφήπάντα αναρωτιόμουν αν τα λουκανικάκια πρέπει να είναι βρασμένα πριν ψηθούν. Επίσης, αν δε βάλω πάπρικα πειράζει;
Καλησπέρα :)
ΔιαγραφήΤα λουκάνικα δε χρειάζεται να είναι βρασμένα!
Ο χρόνος ψησίματος στο φούρνο μαζί με το ζυμάρι, αρκεί για να ψηθούν καλά!!!
Η πάπρικα δίνει μία πικάντικη γεύση κι ένα ωραίο χρώμα στο ζυμάρι! Αλλά δεν πειράζει εάν δε θέλεις να την βάλεις ή δεν έχεις! Καλή επιτυχία!
poso teleia kai poso nostima...mpravo!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Φωτεινή!
ΔιαγραφήΧαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!!!
Ευχαριστώ για το σχόλιο!
Η εικόνα ειναι πολυ ομορφη, με προδιαθέτει να τα φτιάξω σκεπτόμενη παραλληλα πως θα ειναι εξίσου νόστιμα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω για την συνταγή και την αναλυτική εκτέλεση !!
Καλή επιτυχία!!!
ΔιαγραφήΘα χαρώ πολύ να μάθω εντυπώσεις!!!
Πως τα διατηρώ για 2-3 μέρες? Ευχαριστώ !
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα :)
ΔιαγραφήΑφού κρυώσουν καλά...σε τάπερ στο ψυγείο και μετά ζέσταμα στον φούρνο! Καλή επιτυχία!!!