Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!!!
Αγαπώ τα πιτοειδή!
Τρελαίνομαι!!!
Γι'αυτό και όταν μου έστειλε η κυρία Ρούλα Ορφανίδου τη συνταγή,
δεν έχασα χρόνο! Την δοκίμασα με την πρώτη ευκαιρία!!!
Εάν βιάζεσαι και θέλεις να εντυπωσιάσεις...
Σου έχω συνταγή! ;)
Εύκολα! Γρήγορα! Νόστιμα και ξεκούραστα!!!
Ευχαριστώ κυρία Ρούλα!!!
Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!
Αγαπώ τα πιτοειδή!
Τρελαίνομαι!!!
Γι'αυτό και όταν μου έστειλε η κυρία Ρούλα Ορφανίδου τη συνταγή,
δεν έχασα χρόνο! Την δοκίμασα με την πρώτη ευκαιρία!!!
Εάν βιάζεσαι και θέλεις να εντυπωσιάσεις...
Σου έχω συνταγή! ;)
Εύκολα! Γρήγορα! Νόστιμα και ξεκούραστα!!!
Ευχαριστώ κυρία Ρούλα!!!
Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!
Τελειο! Μου τρεχουν τα σαλια! Αποθηκευεται προς εκτελεση...☺ Μπραβο Μαρακι!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαρια.
Χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!!!
ΔιαγραφήΚαλή επιτυχία!!!
Θα χαρώ πολύ να μάθω εντυπώσεις!!!
Καλό σου βράδυ!
Σε φούρνο με αντιστάσεις μόνο, σε ποια θερμοκρασία και για πόση ώρα ψήνουμε;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Nana!
ΔιαγραφήΣτις αντιστάσεις πάνω-κάτω στους 200οC για μία ώρα περίπου!
Να έχεις το νου σου!
Καλή επιτυχία!
Μαρια μηπως θα μπορουσα να βαλω στο κεικ κιτρινο τυρι, γκουντα για παραδειγμα;Θελω να το φτιαξω, αλλα δεν κανει να φαω λευκο τυρι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ εκ των προτερων.
Μαρια.
Καλησπέρα! Εάν και δεν το έχω δοκιμάσει...θεωρητικά γίνεται!!!
ΔιαγραφήΚαλό λάδωμα την φόρμα και προσοχή στο ξεφορμάρισμα!!!
Καλή επιτυχία!!!