Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Το τυροπιτοκέικ της Ρούλας!

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!!!
Αγαπώ τα πιτοειδή!
Τρελαίνομαι!!!
Γι'αυτό και όταν μου έστειλε η κυρία Ρούλα Ορφανίδου τη συνταγή,
δεν έχασα χρόνο! Την δοκίμασα με την πρώτη ευκαιρία!!!
Εάν βιάζεσαι και θέλεις να εντυπωσιάσεις...
Σου έχω συνταγή! ;)
Εύκολα! Γρήγορα! Νόστιμα και ξεκούραστα!!!
Ευχαριστώ κυρία Ρούλα!!!

Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!


6 σχόλια:

  1. Τελειο! Μου τρεχουν τα σαλια! Αποθηκευεται προς εκτελεση...☺ Μπραβο Μαρακι!!
    Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!!!
      Καλή επιτυχία!!!
      Θα χαρώ πολύ να μάθω εντυπώσεις!!!
      Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  2. Σε φούρνο με αντιστάσεις μόνο, σε ποια θερμοκρασία και για πόση ώρα ψήνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Nana!
      Στις αντιστάσεις πάνω-κάτω στους 200οC για μία ώρα περίπου!
      Να έχεις το νου σου!
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  3. Μαρια μηπως θα μπορουσα να βαλω στο κεικ κιτρινο τυρι, γκουντα για παραδειγμα;Θελω να το φτιαξω, αλλα δεν κανει να φαω λευκο τυρι...
    Ευχαριστώ εκ των προτερων.
    Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Εάν και δεν το έχω δοκιμάσει...θεωρητικά γίνεται!!!
      Καλό λάδωμα την φόρμα και προσοχή στο ξεφορμάρισμα!!!
      Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή