Μια γλυκιά καλησπέρα με μια "εκρηκτική" συνταγή για τα πιο καλοκαιρινά σοκολατάκια που έχεις γευτεί ποτέ!
Μόνο με 3 υλικά!
Έλα να σου δείξω τι μπορείς να φτιάξεις με κουβερτούρα, ινδοκάρυδο και βανίλια υποβρύχιο!
Κλικ στο βίντεο εδώ:
Υλικά (για 20 περίπου κομμάτια)
350γρ. βανίλια υποβρύχιο
125γρ. ινδοκάρυδο τριμμένο
200γρ. κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι βάλε τη βανίλια υποβρύχιο να λιώσει, σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις γίνει ρευστή, κατέβασέ την από το μάτι και πρόσθεσε το ινδοκάρυδο.
Ανακάτεψε καλά.
Πλάσε το μείγμα σε μπαλάκια.
Βάλε την κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, να λιώσει.
Βούτα τα μπαλάκια στην λιωμένη κουβερτούρα και βάλτα σε ενα δισκάκι με αλουμινόχαρτο. Βάλτα στο ψυγείο για μία ώρα να σφίξουν.
Βγάλτα από το ψυγείο, λιώσε σε ένα μπρίκι, μερικές κουταλιές βανίλια υποβρύχιο και γαρνίρισέ τα.
'Αστα για μερικά λεπτα να σταθούν και έτοιμα για σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή μπορείς να την βρεις στο μπλογκ μου μαζί με άλλες συνταγές εδω: https://www.thasekanomagirisa.gr/2015...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου