http://thasekanomagirisa.blogspot.gr/

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Λόλα...η Φρατζόλα!

Θα γίνει η καλύτερή σου φιλενάδα!
Χρυσαφένια, αφράτη και τραγανή!!!
Τρώγεται ιδανικά ζεστή!!!
Το ζύμωμα δε θέλει κόπο! Θέλει τρόπο! ;)
Εμπιστεύσου με!

Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!

https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story









18 σχόλια:

  1. Να ρωτησω κατι;Ξερω οτι μαγια και αλατι μαζι δεν πρεπει να βαζουμε.Εσεις λετε βαζουζουμε την μαγια και μετα το αλατι.Ποιο ειναι το σωστο;Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!
    Δεν κάνει να ανακατεύεις απευθείας τη μαγιά με νερό και αλάτι...
    Εδώ η διαδικασία είναι διαφορετική!
    Βάζουμε όλα τα στέρεα υλικά μαζί και μετά προσθέτουμε τα υγρά!
    Ακολούθησε βήμα-βήμα την συνταγή και η επιτυχία είναι μονόδρομος!
    Όλες τις συνταγές τις φτιάχνω και τις δοκιμάζω εγώ!
    Ποτέ δεν ανεβάζω κάτι μη πετυχημένο!
    Δεν υπάρχουν μυστικά!
    Ότι ακριβώς κάνω...σας δείχνω!!!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!
      Καλή επιτυχία εάν την φτιάξεις!!!

      Διαγραφή
  4. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε σε ml το νερό που χρησιμοποιούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την εκανα κ εγινε καταπληκτικο το ψωμακι μας σ ευχαριστουμε πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!!!
    Με κάνετε πολύ χαρούμενη!!!
    Σας ευχαριστώ!!!
    Καλοφάγωτη!!! Γεια στα χέρια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aν το φτιαξω με αλευρι ολικης,θα βαλω την ιδια ποσοτητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Δεν το έχει δοκιμάσει με αλεύρι ολικής...αλλά φαντάζομαι πως ναι!
      Την ίδια ποσότητα υλικών.
      Έτσι κι αλλιώς ο τρόπος που προσθέτεις το αλεύρι σε βοηθάει να βάλεις ακριβώς την ποσότητα που πρέπει, ώστε να φτιάξεις το τέλειο ζυμάρι!
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  8. Μαρια μου καλησπερα... μπορω να αντικαταστήσω την ξηρή μαγιά με νωπή... αν ναι ποια ειναι η αναλογια !!!! Ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαρίνα!
      Δεν το έχω δοκιμάσει με νωπή μαγιά!
      Την νωπή μαγιά πρέπει οπωσδήποτε να την διαλύσεις σε χλιαρό νερό!
      Οπότε μιλάμε για τελείως διαφορετική διαδικασία!
      Και για τελείως διαφορετικό τρόπο εκτέλεσης της συνταγής!
      Άρα η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι καθαρά δική σου!
      Εγώ αλλιώς την δείχνω από αυτό που θέλεις να κάνεις!
      Πάντως η αντιστοιχία είναι:
      2 φακελάκια ξηρή μαγια των 9 γρ. το καθένα = 60γρ. νωπή
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  9. Και σκεφτομουν συνεχεια ότι πρεπει να βρω μια συνταγή για νοστιμο ψωμακι... Που στραφηκα???????? Μα σε σενα φυσικα! Και δεν απογοητευτηκα καθολου! Όταν προλάβω σιγουρα θα φτιαξω το ψωμακι σου! Γεια στα χερια σου!!!!!!!
    Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά!
      Πολύ χαίρομαι!!!
      Θα περιμένω εντυπώσεις!!!
      Καλή επιτυχία και σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!!!

      Διαγραφή
  10. πολυ ωραια συνταγη οπως ολες φυσικα
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Πάνο! Και καλή εβδομάδα!
      Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η συνταγή!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Καλά μαγειρέματα!!!

      Διαγραφή
  11. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΛΩ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑΓΙΝΟΥΝ ΞΕΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! :)
      Ότι θα απλώσουν ελαφρώς...θα απλώσουν!
      Φαίνεται έτσι κι αλλιώς και στις φωτογραφίες!
      Ξερά δε θα γίνουν σε καμία περίπτωση!
      Τραγανά...ναι!!! ;)
      Εάν δε σου αρέσει η τραγανή κόρα και προτιμάς περισσότερο την ψίχα...μπορείς να τις ψήσεις σε στενόμακρες φόρμες!!!
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή