Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Κέικ Πορτοκάλι! (έτσι απλά)

Ένα μαμαδίστικο, κλασικό, αγαπημένο κέικ!!!
Τι πιο απλό, νόστιμο, αφράτο και αρωματικό!?!?!
Θα μοσχομυρίσει το σπίτι!!!

Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!


https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story










10 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό το κεικ...κουβάλησα και το μισό στη δουλειά και πήρες τα εύσημα και από όσους συναδέλφους κεράστηκαν! Thanks Μαρία :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια μπράβο Ασπούλα!!!
    Πολύ χαίρομαι! Γεια στα χέρια σου!!!
    Το καλύτερο είναι να μοιράζεσαι!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ !!!!!ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ !!!!!!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ !!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΕΙΚ ???ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΟΒΩ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΘΡΥΜΑΤΙΖΩΝΤΑΙ !!!!ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ ΑΣΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ !!!!!ΠΩΣ ΓΥΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΜΕ ????????????ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Δέσποινα!
    Θα χαρώ πολύ να λάβω φωτογραφίες σου!
    Το σκάσιμο αυτό γίνεται από το μαχαίρι ;)
    Στο βήμα 20 χαράζω το κέικ κυκλικά, ώστε να μου φουσκώσει ομοιόμορφα!
    Διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φουσκώσει από την μία μεριά και όχι από την άλλη.
    Η συγκεκριμένη συνταγή δεν έχει ιδιαίτερα θρύμματα...φαίνεται και στην φωτογραφία αυτό!
    Το ότι θρυμματίζεται ένα κέικ, μπορεί να οφείλεται στο σφιχτό μείγμα...πολύ αλεύρι-λίγα υγρά υλικά, στην ποιότητα του αλευριού ακόμα και στον τρόπο ψησίματος!
    Ακολούθησε βήμα-βήμα την συνταγή για σίγουρη επιτυχία!!!
    Καλά μαγειρέματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεικό το κέικ σας!!! απλά Υπέροχο!!!...............άχ πώς ξέχασα να βγάλω και μία φωτο; βλέπεις ο μικρός πρόλαβε κι' έκοψε μιά κομματάρα, οπότε την επόμενη φορά υπόσχομαι οπωσδήποτε και μία φωτο...............Γειά στα χέρια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια!!!
      Πολύ χαίρομαι!!!
      Ιδικά που άρεσε στον μικρό!!!
      Και κομμένο μια χαρά φωτογραφία θα έβγαινε!!! ;)
      Δεν πειράζει!!! Την επόμενη φορά!!!
      Σημασία έχει ότι το ευχαριστηθήκατε!!!
      Καλή συνέχεια λοιπόν!!!

      Διαγραφή
  6. Καλή σας μέρα! πώς θα είναι αν δέν βάλουμε καθόλου τρούφα ή νιφάδες; εκτός αν φτιάξουμε το βιαστικό κέικ καθώς ο στόχος είναι ενα απλό κέικ πορτοκάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Άρη!
      Θα είναι ένα απλό κέικ πορτοκάλι χωρίς σοκολάτα!
      Το βιαστικό κέικ γίνεται με σπορέλαιο, ενώ στην παραπάνω συνταγή χρησιμοποιούμε βιτάμ!
      Αυτό γευστικά έχει διαφορά!
      Ελπίζω να σε κάλυψα! Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  7. Καλησπερα.Σημερα δοκιμασα το κεικ σας και μου βγηκε υπεροχο.Αφρος σκετος.Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!!! Γεια στα χέρια σας!!! Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε η συνταγή!!! Ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή