Θα γίνει η καλύτερή σου φιλενάδα!
Χρυσαφένια, αφράτη και τραγανή!!!
Τρώγεται ιδανικά ζεστή!!!
Το ζύμωμα δε θέλει κόπο! Θέλει τρόπο! ;)
Εμπιστεύσου με!
Χρυσαφένια, αφράτη και τραγανή!!!
Τρώγεται ιδανικά ζεστή!!!
Το ζύμωμα δε θέλει κόπο! Θέλει τρόπο! ;)
Εμπιστεύσου με!
Πλέον μπορείς να με ακολουθήσεις και στο instagram:
Να ρωτησω κατι;Ξερω οτι μαγια και αλατι μαζι δεν πρεπει να βαζουμε.Εσεις λετε βαζουζουμε την μαγια και μετα το αλατι.Ποιο ειναι το σωστο;Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν κάνει να ανακατεύεις απευθείας τη μαγιά με νερό και αλάτι...
Εδώ η διαδικασία είναι διαφορετική!
Βάζουμε όλα τα στέρεα υλικά μαζί και μετά προσθέτουμε τα υγρά!
Ακολούθησε βήμα-βήμα την συνταγή και η επιτυχία είναι μονόδρομος!
Όλες τις συνταγές τις φτιάχνω και τις δοκιμάζω εγώ!
Ποτέ δεν ανεβάζω κάτι μη πετυχημένο!
Δεν υπάρχουν μυστικά!
Ότι ακριβώς κάνω...σας δείχνω!!!
Καλή επιτυχία!
kalo poly kalo!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!
ΔιαγραφήΚαλή επιτυχία εάν την φτιάξεις!!!
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε σε ml το νερό που χρησιμοποιούμε;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα!
ΑπάντησηΔιαγραφή750ml με 800ml
Καλή επιτυχία!
Την εκανα κ εγινε καταπληκτικο το ψωμακι μας σ ευχαριστουμε πολυ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε κάνετε πολύ χαρούμενη!!!
Σας ευχαριστώ!!!
Καλοφάγωτη!!! Γεια στα χέρια σας!!!
Aν το φτιαξω με αλευρι ολικης,θα βαλω την ιδια ποσοτητα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΔιαγραφήΔεν το έχει δοκιμάσει με αλεύρι ολικής...αλλά φαντάζομαι πως ναι!
Την ίδια ποσότητα υλικών.
Έτσι κι αλλιώς ο τρόπος που προσθέτεις το αλεύρι σε βοηθάει να βάλεις ακριβώς την ποσότητα που πρέπει, ώστε να φτιάξεις το τέλειο ζυμάρι!
Καλή επιτυχία!
Μαρια μου καλησπερα... μπορω να αντικαταστήσω την ξηρή μαγιά με νωπή... αν ναι ποια ειναι η αναλογια !!!! Ευχαριστω...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Μαρίνα!
ΔιαγραφήΔεν το έχω δοκιμάσει με νωπή μαγιά!
Την νωπή μαγιά πρέπει οπωσδήποτε να την διαλύσεις σε χλιαρό νερό!
Οπότε μιλάμε για τελείως διαφορετική διαδικασία!
Και για τελείως διαφορετικό τρόπο εκτέλεσης της συνταγής!
Άρα η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι καθαρά δική σου!
Εγώ αλλιώς την δείχνω από αυτό που θέλεις να κάνεις!
Πάντως η αντιστοιχία είναι:
2 φακελάκια ξηρή μαγια των 9 γρ. το καθένα = 60γρ. νωπή
Καλή επιτυχία!
Και σκεφτομουν συνεχεια ότι πρεπει να βρω μια συνταγή για νοστιμο ψωμακι... Που στραφηκα???????? Μα σε σενα φυσικα! Και δεν απογοητευτηκα καθολου! Όταν προλάβω σιγουρα θα φτιαξω το ψωμακι σου! Γεια στα χερια σου!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαρια.
Να σαι καλά!
ΔιαγραφήΠολύ χαίρομαι!!!
Θα περιμένω εντυπώσεις!!!
Καλή επιτυχία και σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!!!
πολυ ωραια συνταγη οπως ολες φυσικα
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
Καλημέρα Πάνο! Και καλή εβδομάδα!
ΔιαγραφήΧαίρομαι πολύ που σου άρεσε η συνταγή!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Καλά μαγειρέματα!!!
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΛΩ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑΓΙΝΟΥΝ ΞΕΡΑ;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα! :)
ΔιαγραφήΌτι θα απλώσουν ελαφρώς...θα απλώσουν!
Φαίνεται έτσι κι αλλιώς και στις φωτογραφίες!
Ξερά δε θα γίνουν σε καμία περίπτωση!
Τραγανά...ναι!!! ;)
Εάν δε σου αρέσει η τραγανή κόρα και προτιμάς περισσότερο την ψίχα...μπορείς να τις ψήσεις σε στενόμακρες φόρμες!!!
Καλή επιτυχία!
Βάζουμε και το ενάμιση κιλό αλεύρι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΉ βάζουμε το ένα κιλό και όσο πάρει μετά?
Καλησπέρα.
ΔιαγραφήΘα βάλετε το 1 κιλό και μετά όσο πάρει.
Καλή επιτυχία!