Ετικέτες
- Βίντεο
- Γαρνιτούρες-Συνοδευτικά
- Για Παιδιά
- Γλυκά
- Εβδομαδιαία Μενού
- Είπαν...Γράψαν...για μένα
- Ζυμαρικά
- Ζύμες
- Θαλασσινά
- Κέικ
- Κυρίως Πιάτα
- Μπισκότα-Κουλουράκια
- Μυστικά
- Νηστίσιμα Γλυκά
- Νηστίσιμα Φαγητά
- Οι μαγείρισσές μου εν δράσει!
- Ορεκτικά
- Πάρτι-Γενέθλια-Εκδηλώσεις
- Πίτες
- Ποτά-Ροφήματα
- Σαλάτες
- Σούπες
- Τάπερινγκ
- Το ημερολόγιο μιας μαγείρισσας
- Ψωμί

για το κουνουπιδι υπαρχουν και αλλες δυο λυσεις , η μια ειναι λιγο σελινακι και η δευτερη ενα κομματι κορα ψωμι μπαγιατικο , για το χταποδι καλυτερα ειναι αν αγοραζουμε φρεσκο να τραβαμε λιγακι τα ποδια μεταξυ τους και αν σκιζεται ευκολα η σαρκα ειναι καλα παραγουλιασμενο , οσο για την τραγανη ζυμη λιγο ξυδακι κανει ολα τα φυλλα η οποιαδηποτε παρασκευη τετοιου τυπου τραγανη ! αυτα τα ολιγα ηθελα να προσθεσω
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Demetrio!
ΔιαγραφήΚαι πολύ καλά έκανες!!!
Σε ευχαριστούμε πολύ που μπήκες στον κόπο και πρόσθεσες τόσο χρήσιμες συμβουλές!!! Καλή συνέχεια!