Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

"Μπριτζόλα" στην λαδόκολλα!

"Μπριτζόλα" ήθελε ο καλός μου! "Μπριτζόλα" του έκανα! :)
Έτσι έχει βαφτίσει την μπριζόλα...
Η αλήθεια είναι πώς κάνει πολύ παρέα με τον μπαμπά μου...
Νομίζω ότι είναι κολλητικό :P
Λεξικό θα χρειαζόμαστε σε λίγο στο σπίτι!!! ;)
Τέλος πάντων! Στο θέμα μας!
Η λαδόκολλα γλίτωσε από του Λάμπρου τα δόντια στο παρατσάκ!
Τέτοιος ενθουσιασμός?!?!?!
Ε, δεν γίνεται να μη σου δείξω πώς να την φτιάξεις κι εσύ!!!


Πλέον μπορείς να με ακολουθήσεις και στο instagram:https://www.instagram.com/thasekanomagirissa.gr/


Μπορείς να δεις τα βιντεάκια μου με απλές-απλούστατες συνταγές στο youtube:https://www.youtube.com/channel/UC8PiPOxSMc0HRrSynRoUAEw/videos

Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story










Θα περιμένω εντυπώσεις!

Καλή επιτυχία,
Μ.Κ.

8 σχόλια:

  1. καλησπερα και συγχαρητηρια για την σελιδα και την υπεροχη δουλεια!! μου αρεσε πολυ η συνταγη και αν και αρχαρια θελω να την δοκιμασω εχω ομως μια απορια!αντι για χοιρινες μπριζολες γινεται με μοσχαρισιες;αλλαζει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρία!!!
      Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το μπλογκ!
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
      Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση...αλλά έχω ένα μωράκι 44 ημερών!!!
      Φυσικά και μπορείς να την κάνεις τη συνταγή και με μορχαρίσιες μπριζόλες!!! Απλά ο χρόνος ψησίματος θα είναι μεγαλύτερος! ;) Κόψε τα λαχανικά πιο χοντρά κομμάτια μη λιώσουν!!!
      Καλή επιτυχία!
      Θα περιμένω με χαρά εντυπώσεις!!!

      Διαγραφή
  2. Συγνωμη για τη τοσο μεγαλη καθυστερηση!! Να σας ζησει το μωρακι να το δειτε οπως ποθειτε :) Παντα με υγεια και χαμογελα :) Θελω να πω,πως την εκανα την συνταγη βημα-βημα αλλα με μοσχαρισιες μπριζολες οπως εγραψα πιο πανω και βγηκαν εκπληκτικες!! Ευτυχως που υπαρχετε και μας μαθαινετε να μαγειρευουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαρία!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!
      Να σαι καλά!!!
      Πραγματικά χαίρομαι που πέτυχε η συνταγή και με τις μοσχαρίσιες μπριζόλες!!! Γεια στα χέρια σου κοπέλα μου! Μπράβο!!!
      Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο κι έγραψες αυτές τις γραμμές!
      Καλή συνέχεια και καλά μαγειρέματα!!!

      Διαγραφή
  3. Να σου ζήσει το μωρό σου! Θα δοκιμάσω με φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Lena!
      Σε ευχαριστώ πολύ!!!
      Ωραία η σκέψη σου!!!
      Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα βγει πεντανόστιμο!!!
      Θα χαρώ πολύ να μάθω εντυπώσεις!!!
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  4. Πόση ώρα για μοσχαρίσιες;Και το ταψί σε ποια θέση,στον αέρα ή πάνω κάτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλή χρονιά!
      Οι μοσχαρίσιες μπριζόλες θέλουν παραπάνω χρόνο.
      πχ. Εάν είναι 1 κιλό, εγώ θα τις άφηνα 1,5 με 2 ώρες στο φούρνο.
      Πάντα ψήνω αέρα τα φαγητά μου.
      Σπάνια χρησιμοποιώ τις αντιστάσεις πάνω-κάτω.
      Από τη στιγμή που είναι σε πουγκιά, καλύτερα αέρα.
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή