Θέλω να έρθει η άνοιξη!
Φτάνει πια κύριε χειμώνα!
Να φύγετε!
Να πάτε αλλού!
Δε σας θέλω άλλο!!!
Θα κάνω ένα "ανοιξιάτικο" φαγητό (προσωπική μου γνώμη)
μπας και ξορκίσω το κακό!!!
Έλα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ;)
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Συνόδεψέ τα με φέτα, αγγούρι και ντομάτα!
Τσαμουκά στον καιρό! :D :D :D
Καλή επιτυχία!
Μ.Κ.
Φτάνει πια κύριε χειμώνα!
Να φύγετε!
Να πάτε αλλού!
Δε σας θέλω άλλο!!!
Θα κάνω ένα "ανοιξιάτικο" φαγητό (προσωπική μου γνώμη)
μπας και ξορκίσω το κακό!!!
Έλα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ;)
*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Συνόδεψέ τα με φέτα, αγγούρι και ντομάτα!
Τσαμουκά στον καιρό! :D :D :D
Καλή επιτυχία!
Μ.Κ.
καλησπερα σας, υπεροχη η συνταγη σας αλλα θελω να ρωτησω μπορω να την κανω με μικρα φασολια, ή και με γιγαντες?ευχαριστω πολυ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΔιαγραφήΦυσικά και μπορείς!
Απλά αλλάζει ο χρόνος ψησίματος!
Όσο μεγαλύτερο είναι το φασόλι...τόσο περισσότερο χρόνο χρειάζεται!!! Θεωρητικά! Γιατί μετράει και η ποιότητα του φασολιού! Κάποια είναι πολύ "βραστερά" που έλεγε και η γιαγιά μου!!!
Καλή επιτυχία!
ΣΤΑ ΟΣΠΡΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΟΝΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΟ). ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΧΥΝΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΒΡΑΣΜΟ, ΜΙΑ Κ/Γ ΣΟΔΑ....
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστούμε πολύ!!! Καλοδεχούμενες οι συμβουλές!!!
Διαγραφή