Καιρό έχουμε να ζυμώσουμε και σε έχει πιάσει το μαράζι...
Το αισθάνομαι παιδί μου!
Το νιώθω!
Γι'αυτό έχω την υποχρέωση να σε ταρακουνήσω...
με μία πεντανόστιμη συνταγή για ελιόψωμο!!!
Σου υπόσχομαι ότι όλα θα τα κάνει το πιρούνι...! ;)
Δε με πιστεύεις?
Για δες!
Μπορείς να δεις τα βιντεάκια μου με απλές-απλούστατες συνταγές στο youtube:https://www.youtube.com/channel/UC8PiPOxSMc0HRrSynRoUAEw/videos
Τι λες?
Θα δοκιμάσεις να το φτιάξεις?
Καλή επιτυχία,
Μ.Κ.
Το αισθάνομαι παιδί μου!
Το νιώθω!
Γι'αυτό έχω την υποχρέωση να σε ταρακουνήσω...
με μία πεντανόστιμη συνταγή για ελιόψωμο!!!
Σου υπόσχομαι ότι όλα θα τα κάνει το πιρούνι...! ;)
Δε με πιστεύεις?
Για δες!
Πλέον μπορείς να με ακολουθήσεις και στο instagram:https://www.instagram.com/thasekanomagirissa.gr/
Μπορείς να δεις τα βιντεάκια μου με απλές-απλούστατες συνταγές στο youtube:https://www.youtube.com/channel/UC8PiPOxSMc0HRrSynRoUAEw/videos
Περιμένω και σένα στην ομάδα μας στο facebook!
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story
Τι λες?
Θα δοκιμάσεις να το φτιάξεις?
Καλή επιτυχία,
Μ.Κ.
Δοκίμασα ήδη και ψήνεται!!!Για να δούμε τι θα δούμε!!! :) !!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Μαρία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεριμένω εντυπώσεις με αγωνία! :)
Λοιπόν ήταν καταπληκτικό και πεντανόστιμο!! Όμως ενώ το έψησα 1 ώρα και 15 λεπτά μέσα κρατούσε λίγο υγρασία.Τώρα το ξαναφτιάχνω γιατί δεν έμεινε τίποτα την ίδια στιγμή.Αλήθεια οι ελιές πως κόβονται ροδέλες?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ!!
ΔιαγραφήΚαλησπέρα Μαρία μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια στα χέρια σου!!!
Μια υγρασία θα την έχει! Να ξέρεις! Λόγω της πιπεριάς φλωρίνης! ;)
Υπάρχουν βαζάκια με ελιές σε ροδέλες!
Εγώ πήρα ένα βαζάκι μαύρες ελιές σε ροδέλες "ευ" 180γρ. 0,89Ευρώ από τα Lidl. Έχει μαύρες και πράσινες! Δε θα παιδευτείς καθόλου! ;)
Καλά ζυμώματα!!!
Αναλυτικά, με εικόνες, πολύ βοηθητικό! Σ' ευχάριστου με πάρα πολύ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα!
ΔιαγραφήΠολύ χαίρομαι που σου άρεσε ο τρόπος παρουσίασης της συνταγής!
Καλή επιτυχία!
Να κάνω μια αυτονόητη (;) ερώτηση... Οταν ετοιμασουμε το ζυμάρι με τα υλικά, το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει πριν το βάλουμε στη φόρμα ή όχι; κ αν ναι ποιες είναι οι συνθήκες; ευχαριστώ. :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Φωτεινή!
ΔιαγραφήΗ συνταγή είναι βήμα-βήμα αναλυτικά...πιο αναλυτικά νομίζω δεν γίνεται!!! Εάν έπρεπε να αφήσεις το ζυμάρι να φουσκώσει...να είσαι σίγουρη ότι θα το έγραφα!!! Όχι δεν χρειάζεται! Τίποτα δεν είναι αυτονόητο ;) Καλή επιτυχία!!!
Καλησπερα ετοιμαζομαι και εγω να το κανω σημερα.Ερωτηση η συνταγη ειναι για ενα καρβελι ή δυο?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Αναστασία!
ΔιαγραφήΗ συνταγή είναι για 500γρ. αλεύρι!
Ή θα βγουν 2 μέτρια ελιόψωμα ή ένα μεγάλο!
Όπως αγαπάς!
Καλή επιτυχία!!!
Αυτό το ποτήρι του νερού πόσα ml είναι???
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα :)
ΔιαγραφήΌταν λέμε ένα ποτήρι νερού εννοούμε 250ml!
Ρίξτε μια ματιά στο λινκ!
http://www.sintagesgiaantres.gr/symvoules/odigos-anagnosis-sintagon
Θα σας βοηθήσει!
Καλή επιτυχία!!!
Ευχαριστώ πολύ
ΔιαγραφήΑντί του πιρουνιού δεν γίνεται μίξερ με φτερό?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!
ΔιαγραφήΓίνεται και με μίξερ!
Απλά να χτυπηθούν μόνο τα υλικά της ζύμης!
Τις πιπεριές και τις ελιές θα τις προσθέσετε στο τέλος και θα ανακατέψετε το μείγμα καλά με μία σπάτουλα πριν το βάλετε στη φόρμα!
Καλή επιτυχία!!!
Ευχαριστώ πολύ
ΔιαγραφήΜαρία μου λεω να το φτιαξω το λαχταριστο σου κεκακι! Έχω όμως θέμα:δεν έχω πιπεριές, αλλά έχω λιαστη ντοματουλα. Λες να πάει;;; Πες ναι!!!! Θέλω να το φτιαξω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαρία.
Καλημέρα Μαρία!!!
ΔιαγραφήΜια χαρά του πάει!!!
Καλή επιτυχία!!! Θα περιμένω με χαρά εντυπώσεις!!! ;)
Το ελιοψωμο φαίνεται super η περιγραφή της συνταγης ομως είναι όλα τα λεφτά! Θα το φτιάξω σίγουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα σαι καλά Χρύσα!
ΔιαγραφήΧαίρομαι που σου άρεσε!!!
Καλή επιτυχία!!!
Θα χαρώ πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σου!!! ;)