Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Κέικ Κομπόστα Ροδάκινο!

Καλημέρα!
Δεν ξέρω αν στο είπα... :P
Η μαμά μου πήρε φούρνο....χαχαχαχαχα
Οι πειραματισμοί δεν άργησαν να 'ρθουν!
Έτσι λοιπόν δοκίμασα και σου παρουσιάζω μία συνταγή για νηστίσιμο κέικ,
δική της εμπνεύσεως!!! Βγήκε καταπληκτικό!!!
Μπράβο μαμά!!!
Εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και νηστίσιμο!!!
Σε βλέπω να τρέχεις κουζίνα?!?! Ή με γελούν τα μάτια μου?!?!?!
χαχαχαχαχαχαχαχα

Σε περιμένω και στην ομάδα μας στο facebook!

https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story









8 σχόλια:

  1. απο τα πιο αγαπμενα μου φρουτα το ροδακινο.και σε κεικ μαλιστα.σουπερ ουαου.να εισαι καλα μαρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα litsa!
      Χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!!!
      Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα ροδάκινα!!!
      Όταν την δοκιμάσεις να μας πεις εντυπώσεις!!!
      Να έχεις μία όμορφη Κυριακή!!!

      Διαγραφή
  2. καλησπέρα!!
    ωραίο το γλυκό σου!!ένα ποτήρι του νερού αντιστοιχεί περίπου σε 200 γραμμάρια;ή σε ένα φλιτζάνι τσαγιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα :)
      Χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή!
      Ένα ποτήρι του νερού, αντιστοιχεί σε 250ml!
      Τα υγρά στοιχεία τα μετράμε σε ml ;)
      Ρίξε μία ματιά στον παρακάτω λινκ!
      Θα σε βοηθήσει!
      Καλή επιτυχία!
      http://www.sintagesgiaantres.gr/symvoules/odigos-anagnosis-sintagon

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα!το 'χω στο φούρνο και ψήνεται...το δοκιμάζουμε όπως όλα τα κέικ με οδοντογλυφίδα στο τέλος; ή δε χρειάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Συγνώμη...το είδα το μήνυμά σου αρκετά αργά...
      Ελπίζω να πήγαν όλα καλά!
      Ναι καλό θα ήταν να το τσεκάρεις με μια οδοντογλυφίδα, πριν το βγάλεις από τον φούρνο! ;)
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  4. Καλημερα. Εφτιαξα χθες το βραδυ το κεικ με κομποστα ροδακινο. Το πρωι που το εκοψα απο τη μεση και κατω ηταν σαν αψητη ζυμη, ενω το ειχα τσεκαρει οτι ειχε ψηθει με τη λαμα ενος μαχαιριου και το εψησα μια ωρα και πεντε λεπτα. Σαν γευση επισης μου ξινιζε λιγο. Ετσι πρεπει να ειναι? Δυστυχως απογοητευτηκα και πηγαν τσαμπα τα υλικα ειχα φτιαξει και διπλη δοση. ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Σιμέλα. Λυπάμαι πολύ για την αστοχία. Συμβαίνουν όμως και αυτά. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι από τις πιο εύκολες και πετυχημένες του μπλογκ, με μεγάλη απήχηση. Προφανώς και κάτι πήγε στραβά. Ο φούρνος σου γενικά είναι εντάξει? Ίσως έγινε κάποιο λάθος στη μέτρηση των υλικών σου. Όταν λέμε ποτήρι του νερού...εννοούμε αυτό των 250ml. Εάν έχεις κάποιο μεγαλύτερο ποτήρι...λογικό είναι να ήθελε περισσότερο αλεύρι...Επίσης παίζει ρόλο και το ταψί! Εάν το έκανες σε μικρότερο ταψί...Θέλει περισσότερο χρόνο...γιατί το στρώμα της ζύμης είναι πιο παχύ! Το πάχος του κομματιού στην τελευταία φωτογραφία για να καταλάβεις, είναι δύο δάχτυλα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά τι πήγε στραβά! Ξαναδοκίμασε την, ακολουθώντας προσεκτικά και κατά γράμμα τα βήματα. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία! Θα χαρώ πολύ να μάθω νεότερα!

      Διαγραφή