Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ραβανί από Προίκα!

Μια γλυκιά καλημέρα, με την πιο νόστιμη, αφράτη 
και ζουμερή συνταγή για ραβανί που έχεις δοκιμάσει ποτέ!
Αγαπημένη συνταγή του καλού μου, από τα χεράκια της μαμάς του!
Πέρασε στα χέρια της αδερφής του κι έτσι έφτασε σήμερα σε μένα!
Την μοιράζομαι μαζί σου και περιμένω εντυπώσεις!

Ευχαριστώ Κική! ;)

*Περιμένω στην ομάδα μας στο facebook την δική σου
φωτογραφία με την εκτέλεση της συνταγής!

https://www.facebook.com/groups/131754147159563/?pnref=story













2 σχόλια:

  1. Μαρια μου γεια σου.ειδα τ συνταγη σου και λεω να την κανω.απλα με παραξενευει το γαλα.παντως φαινεται λαχταριστο.πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Λίτσα!
    Χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή και θέλεις να την δοκιμάσεις!
    Πίστεψέ με θα την λατρέψεις!!!
    Είναι τόσο ζουμερό και αφράτο! Λιώνει στο στόμα!!! Και πολύ ελαφρύ!
    Το γάλα παίζει και αυτό το ρόλο του! ;)
    Ακολούθησε βήμα-βήμα τη συνταγή και η επιτυχία είναι σίγουρη!!!
    Θα περιμένω με χαρά εντυπώσεις!!!
    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή